Grantové řízení 2013 - oznámení

Správní rada Nadace Občanského fóra schválila na svém zasedání dne 10. 4. 2013 otevření letošního grantového řízení v obou programech - Opomíjené památky a Památky a zdraví. Harmonogram grantového řízení 2013 - příjem žádostí: květen-červen 2013, schválení grantových příspěvků: září 2013, uzavření smluv na schválené grantové příspěvky: listopad 2013. Podpoření žadatelé mohou realizovat své projekty v období: říjen 2013 – listopad 2014. Vyhlášení otevřeného grantového řízení bude standardně zveřejněno na nadačním webu – sledujte aktuální informace zde. Dále pak na webech: Místní správy, Institutu umění, Culture 2000, Národního památkového ústavu a Fóra dárců.

Conseq Investment Management, Zuzana a Robert Mistríkovi, LUCERNA – BARRANDOV, spol. s r.o., Velvyslanectví USA v Praze, První dobrá s r.o., Eva Adámková, Hana Cestrová , Hana Belátková, Leona Kalvodová, Liduška Rejmanová, Alexandr Hudeček, Jan Charvát, Jiří Vejvoda